Inga bekymmer på sommaren

Sommaren började med Bråvalla! Det var riktigt awesome, vi hade det grymt förutom att det var ganska kallt och regnade ganska mycket. men jag fick se så många artister och band så jag svävade på moln. Vi åt massor skräpmat, sjöng, dansade och hade världens bästa energi! Känslan av att höra ''one grain of sand'' och stå och sjunga så högt och dansa galet till just den låten, det var lycka, på hög nivå! 
Ganska många dagar spenderade jag på vårat land också, med min familj och min släkt. Bästa minnet från dagarna vi var på landet är när Tessan och jag gick ut på natten och tog massa fula och roliga bilder, vi gick ut i pyjamas och bara hade det kul! 
Hela familjen tog tåget till Danmark för att spendera två nätter där, vi hade det bra. Vi gick på Ripley's Believe it or not, det var ganska konstiga men roliga saker. Vi var också på ett tivoli, det var inte så mycket köer och de flesta karusellerna var roliga. När jag äntligen hade fått med mamma på att vi skulle åka slänggungorna, och vi satte oss i gungorna och väntade. Så slutade de att funka, vi hade stått i en timmes kö och helt plötsligt så slutade de att funka. Jag var ganska besviken, måste jag säga.. Men annars var det var en väldigt lyckat familjesemester!
Men roligast av allt på hela sommaren är de små sakerna jag och mina kompisar gjorde, det blev många dagar/kvällar/nätter i ensjön. Vi cyklade till färgagården och såg på utebio, själv tyckte jag att bion var riktigt dålig. Men det gjorde ingeting, för jag hade dem bästa kompisarna omkring mig så stämningen var galet bra! Vi tog också nattdopp hemma hos Vanja. Ooooch vi hade nästan för mycket picknickar, men det kan aldrig bli för mycket av något som är så bra. Dessutom så tältade jag och Alice också, de va ganska underbart det med! Det var bara 100 meter till stranden, och tog vi nattdopp också! 
Plus att lärde känna ganska mycket nya personer den här sommaren, man säger jämt att sommaren var så bra. Men det här var verkligen våran sommar, vi gjorde allt vi ville. Man behövde absolut inte oroa sig över något! Augustifesten ska jag inte heller glömma, det var också hur bra som helst. 
Så det är nu när alla jobbiga höstdagar kommer, så ska jag minnas tillbaka på den här sommaren och bara le! :D 
 

Kommentarer:

1 sis:

Åh bästa landet, bästa oss o bästa familjen!

Svar: Bästa allt!
Alice Johansson

2 My Fredblad:

Shit vilken sommar du ser ut att ha haft! Funderar på att dra till bråvalla nästa år, men skulle du rekomendera det? :)

Kommentera här: