Rött hår!

Idag så färgade jag håret rött! Jag var så nervös när jag hade färgen i håret, tänkte hela tiden '' vad har jag gjort?'' men till slut så tyckte jag det vart bra! Så jag är nöjd, mycket bättre än den hårfärgen jag hade innan. Lite annorlunda är det, när jag går förbi i en spegel så känner jag att jag måste kolla, men det är kul! 
 
 

Blue zebra

Det var länge sen jag gjorde något mer roligare med naglarna, så jag gjorde det idag! Skulle vara zebra mönster, men vet inte riktigt om det ser ut som det. Men det vart ganska coolt iallafall, även om det inte vart som jag tänkte ^^ 
 

Det är okej.

I typ två år har jag dagligen sminkat mig med foundation och puder, och ibland mer. När jag bara ska till skolan. Sen så har jag sagt att jag hatar smink också. Men varför har jag gjort det då? För att jag har varit missnöjd med min hud, och jag trodde att alla skulle dömma i skolan om jag kom utan smink. Men både idag och igår så har jag gått till skolan utan smink, eller idag använde jag lite conceler. För att jag kom på att jag kan få sova längre på morgonen, och att so what om hela världen ser mig utan smink. Det är ju så jag ser ut! Natuliga jag, visst jag är inte så nöjd med min hud, men det känns så himla skönt att kunna gå utan smink. Jag känner mig lite fejk ibland när jag har foundation, för att det tar bort dem mesta felen. Fast jag kan också tycka att det bara blir kladdigt i ansiktet med foundation. Men jag har ändå känt att jag behövt ha det för att känna mig säker, men jag tror helt ärligt inte att det är så många i skolan som bryr sig om jag har smink eller inte. Och om dem gör det, så skiter jag i dem. 
Jag kommer inte sluta använda smink, för jag tycker att det är kul att hålla på med smink och sånt. Men det jag tycker är kul är inte dirket hur man lägger en perfekt bas, utan typ läpparna och ögonen. Men nu har jag äntligen förstått att det gör inget att gå ut utan att ha smink på sig. Det är liksom helt okej att ha finnar eller rodnader i ansiktet, det är inte så att om jag ser någon som har dålig hy så tycker jag att den är äcklig eller så. För jag bryr mig inte så mycket om det.