BRÅVALLA

Såå nu är bråvalla slut. 
Torsdagen, vi fick stå i en lång kö för att få festivalbanden, efter det så sprang vi direkt till Markus Krunegård som redan hade börjat spela. Men vi kom ganska långt fram ändå. Han var skit bra såklart! Efter det så gick vi runt och kollade lite, vi tappade också bort typ alla. Så till slut var det bara Coca och jag kvar, vi såg svenska björnstammen, dock så vart trycket för jobbigt så vi gick där ifrån efter ett tag.  Vi såg också Ron pope och han var underbar! Bästa på hela den konserten var helt klart när han körde ''One grain of sand'' eftersom att det var den vi körde på rockshowen, och vi kunde hela och allting var bara för bra. Imagine dragons var också riktigt bra, men dem körde inte dem låtarna som jag ville riktigt, men när ''Demons'' kom så vart allt för bra igen, lyckan var på 100%.
Fredagen, Jag åkte dit ner med Agnes och så skulle vi träffa dem andra lite senare, och precis när vi har gått av spårvagnen så börjar det spöregna, jag hade converse, shorts och en tunn jacka. Så jag vart hur blöt som helst, sen satte vi oss i ett stort tält, då började det åska och blixtra massor, och jag tänker inte ljuga, jag var ganska rädd då. Sen fick vi reda på att blixten hade slagit ner på campingen med, jag hoppas verkligen att alla som vart skadade har klarat sig bra
. Efter ett tag så kom Coca och Alice med, då sprang Alice och Agnes ut i regnet för att se Linnea Henriksson, jag hade viljat se henne men kände hellre för att sitta kvar där under tak. Sen gick Coca och jag ut för att se Daniel Adams-ray, och då regnade det inte alls. Men efter ett tag så började det regna igen, men det gjorde faktiskt ingeting! Och han var hur bra som helst!! The kooks var också riktigt bra, dock kunde jag inte alla låtar, men vi stod och dansade till alla och stämningen var på topp! Vi var också och såg en stund på Broiler, och där dansade verkligen alla, hade inte lyssnat på så mycket på dem menmen. 
Men det bästa under hela festivalen var Veronica Maggio! Hon var verkligen bäst. Vi sjöng med till alla låtar och dansade massor, och det började bli mörkt också och det gjorde ganska mycket. Sen började hon sjunga ''Hela huset'' och då kom Håkan in, jag kunde verkligen inte fatta det.. Men det var hur underbart som helst. Alla hennes låtar passade så bra till festivalen, himlen öppnade sig igen och det började regna igen men det gjorde absolut ingeting.  Vi var också på Red bull silent disco, man fick trådlösa hörlurar som det spelades musik i, det var verkligen jätteroltigt att ta av sig dem och se hur alla dansade. 
Lördagen, igår visste jag att det skulle regna så jag tog på mig gummistövlar och en regnpocho istället för det jag hade på mig dagen innan. Dagen vart inte riktigt som jag tänkte mig eftersom att det regnade nästan hela tiden och var jättekallt. Men vi såg NoNoNo, och vi stod faktiskt längst fram. Det var kul att stå längst fram men eftersom jag inte kunde alla låtar så borde någon som var större fan av dem fått stå där. Vi såg också lite av of mice and men, dem var hur mäktiga som helst! :D Sen såg vi Bastille, jag kunde inte alla låtar men dem var också riktigt mäktiga, dock vart trycket riktigt jobbigt där med. Eftersom att alla ville längre fram. 
Men dem här dagarna har varit riktigt bra, bästa artisterna var nog på torsdagen men fredagen var ändå bäst!