Believe it or not

Så på onsdagen var vi inne på Ripley's Believe it or not. Det är som ett museum med massor, massor konstiga saker. Eftersom det heter Believe it or not, så antar jag att vissa saker är sanna och vissa inte. 
Det var riktigt coolt, jag fick se så mycket konstiga saker. Nog det enda museum som jag tyckt varit roligt. 

Köpenhamn

I'm home! 
I tisdags så tog jag och familjen tåget till köpenhamn för att ha en minisemester och bara ta det lugnt. Första dagen så gick vi till tivoli't, det hur fint som helst där inne. Jag skulle vilja bo där, utan allt folk såklart då. Tessan och jag åkte en del karuseller, kommer inte ihåg vad någon heter. Men sen skulle jag och mamma åka slänggungorna (dem som åker upp i luften också), och till dem var det väldigt lång kö, när vi till slut har fått sätta oss i gungorna och spänt fast oss och allt, så får vi vänta i kanske 10 minuter, sen så säger dem att den är sönder. Så det kändes ju toppen att ha stått kö i typ en timme och sen inte ens få åka.. Men annars var det jättekul! 
Dagen efter så gick vi i massa affärer, jag köpte 2 toppar och en eyeliner.Vi gick till nyhamn med, det var ganska fint men för mycket folk för min del.  Vi var också på ripley's belive it or not, (Jag kommer nog lägga upp massa bilder där ifrån i ett annat inlägg) Och idag så gick vi i lite till affärer och sen så tog vi tåget hem, när vi satte oss på tåget så, fick vi vänta i kanske 15 minuter, sen så säger dem att tåget är trasigt och att vi måste byta tåg. Det påminde lite om när vi vänta på att få åka slänggungorna ;) menmen efter ungefär 40 minuter så var vi påväg hem iallafall. 
 
 

Nästan för bra

 
Nu har Alice och jag campat i mårängen, det sjukt awesome! Men det har ju varit hur varmt som helst, som tur va så var det typ 200 meter till sjön, så vi badade nästa hela tiden! Och när jag säger hela tiden så menar jag nästan hela tiden, för det gick knappt att göra något annat för att det var så varmt. Vi spelade också kubb med grannarna, vi vann näästan (a), en kväll så låtsades vi att vi var engelska också, det var så himla kul. Dock så är min engelska ganska dålig, men det var ändå kul. Vi tog också ett nattdopp, och jag trodde på riktigt att vi skulle frysa som fasen, men när vi väl gick så var vattnet jättevarmt! Att bada när det är stjärnklart var jättefint, och det var ju bara vi där så det var helt bra bara. 
Dock så var det inte så kul att sova i tältet, för att på morgonen så blev det galet varmt. Och någon snarkade *hosthost*.