Jag vet inte vem jag är

Hur hittar man sig själv? That's the question.
Det är så mycket jag vill just nu färga håret, pierca mig och massor. För några år sen ville jag ha märkeskläder. Jag vet inte riktigt vad jag vill, många har det så klart för sig. Ibland vill jag vara superglad jämt och ibland orkar jag absolut ingeting. Jag vill vara mig själv, men hur lätt är det om jag inte vet vem jag är? Jag antar att det är okej att inte veta vad man vill eller veta vem man är, men det kan vara ganska jobbigt ibland. 

Favorit te

Jo jag vet att jag har blivit dålig på att blogga, men inte haft något att blogga om och dem senaste dagarna har varit lite konstiga. Mycket i skolan, imorgon är det te x svenska nationella. Men aja ska försöka blogga oftare nu igen. 
Har ni någonsin druckit karamell te? Jag är inget fan av te egentligen, men kan dricka det ibland för det är värmande och kan va got. Men smakade karamell te och det är typ himlen, så himla gott asså! Och så har jag smakat mer och mer smaker, men det är många som inte smakar så mycket eller smakar beskt såå.. Men om ni inte provat karamell te så borde ni verkligen det! :D 
 

Ingeting+ Eva och Adam

Ugh idag har jag haft en sån där dag då jag absolut inte gjort någoting. Bara slappat och kollat på Eva och Adam, mysigt men också långtråkigt. Varit hemma hela dagen.. För jag har inte direkt haft något att göra och jag hatar söndagar. Och imorgon börjar skolan igen, blää. Lovet har varit riktigt bra, och det har varit så skönt att inte behöva plugga, gå upp tidigt eller nåt. Men nu äre slut på lovet, och nationella börjar. Tror det är på torsdag jag har muntligt i svenska, det skulle handla om dem 7 dödssynderna, som jag inte kan ett skit om. Hade så mycket hellre haft genus, menmen det går inte att ändra på. 
 
 Ellie Goulding – How Long Will I Love You