Bio

Haha aww hittade en gammal bild från typ sexan :') Så himla små!
Det är grymt skönt med höstlov! I måndags så såg jag, Coca och Alice känn ingen sorg på bio. Den var heltklart lika bra som första gången jag såg den. Det är så underbart att massa håkanlåtar är med i filmen, och citat från låtarna.  Och idag såg jag och Vanja The lone ranger på bio, den var ganska bra. Mycket roligare än vad jag trodde att den skulle vara.  Den var 2 och en halvtimme lång, fast det kändes inte som att den var så lång ändå. Det hände saker nästan hela tiden. Heh jag gillar och se på bio, det är ju mycket bättre att sitta i en biosalong än att sitta hemma framför tv och se på en film. Fast hemma kan man mysa till det lite mer men ändå. Och det är typ billigare på cnma den här veckan och det är bra filmer så!  Men tror inte det är någon mer jag vill se, men man vet ju aldrig (a) 
 

Jag vill ha jul

Jag vill ha jul. Jag skulle tycka det var riktigt mysigt om det vore jul nu. Lyssna på massor julmusik i hela huset, alla är så glada, köpa julklappar till alla, pynta julgranen, massa tända ljus överallt,  baka lussekatter och sånt!
 Hoppas det är snö på julafton i år, det blir så mycket mysigare då! Typ när man vaknar på morgonen och det är vitt när man kollar ut genom fönstret och det snöar lite lätt. Fast jag brukar jämt ha för höga förväntningar på julafton, alla brukar vara så stressade då. Det är ju alls lika mysigt om alla är så stressade, julafton ska ju vara lugn och mysig! Det bästa med julen är att alla är så glada och julmusiken! Vad skulle julen vara utan all julmusik egentligen? Älskar julmusik så mycket ^^ 
Någon mer än jag som önskar att det var jul nu? 

Saknar campingen

Åhh nu sitter jag här och tänker tillbaka på sommaren.. En av dem roligaste sakerna jag gjorde under sommaren var att campa med Alice! Vi campade ju i 2 nätter i himmelstalund, nätterna kanske inte var så mysiga.. Det var Ganska kallt. Men dagarna var helt underbara! Fast när vii kom första kvällen så regnade det, och dagen vi åkte hem var det strålande sol, så om det hade varit sol från början hade vi haft tur med vädret med. Vi hade ett liten plats vid en sjö där vi satt nästan jämt, jättefint och mysigt! Saknar det sjuukt mycket vill bara tillbaka dit.
Men snart är det ju höstlov så får försöka göra lite roliga saker då ^^