The beatles

Jag har faktiskt börjat lyssna lite på the beatles, dem är riktigt bra! Fast har inte lyssnat på så många låtar, mest let it be och den här. Jag är gillar ganska mycket gamla band, kiss, guns N roses, the beatles och några fler (a) 
Men det är något med gammal musik som är så grymt bra!

Hippie kväll

I lördags så träffade jag ju dom här fina tjejorna, vi hade det superkul hela kvällen. Vi körde spel, spelade wii (jag vann),  va ute och typ skrattade. Till middag så blev de tacoooos, det va supergott. Sen så gick vi och la oss ganska sent, och sen så vaknade jag typ vid sju, så den natten sov jag inte alls många timmar. 
Idag har jag varit ledig, eller haft hemstudiedag men aa. Och imorgon blir det utvecklingsamtal och kanske ska träffa Alice ^^
 
 

Galaxy nails

Igår så provade jag att göra galaxy naglar, det var faktsikt inte alls så svårt som jag trodde. Det var väldigt enkelt och inte alls pilligt, men det tog sin lilla tid att göra det. Resultatet blev det ni ser på bilden, jag är väldigt nöjd eftersom det var första gången jag provade det. 
I'ts friiday, friday. Det känns riktigt awesome att det är fredag idag, och jag är faktiskt ledig i fyra dagar nu hihi (a)