Ny mobil!

Hihi hej, idag så fick jag en ny mobil! Xperia V, än så länge så gillar jag den riktigt mycket! Den är vattentålig och så har den en riktigt bra kamera, så jag är nöjd. Det värsta var att alla mina kontakter försvann så nu har jag inga nummer faktiskt :c 
Just nu så sitter jag och typ lyssnar på lite nostalgi låtar. Är typ sjukt trött, sov ganska dåligt i natt. Det va bara för varmt hela tiden.. 

Före och efter


Idag klippte jag mig! Shiit asså, hade inte alls tänkt att klippa så mycket, det va typ 8 cm. Fast det var nog bra för mitt hår va verkligen jätteslitet. Men just nu är jag super nöjd! Kanske kommer ångra mig imorgon eller ikväll men just nu känns det riktigt bra iallafall ^^
 
 
 
 

BU

Hellu! Det va helt awesome igår! Vi stod längst fram, och dem var as bra :D Fast jag trodde att det skulle va mycket mer folk, men det var ju ba positivt för våran del men aa. 
På kvällen igår så såg Tessan och jag The hobbit, den filmer är riktigt bra asså! Jag har typ mina favoritscener, problemet är bara att den är så himla lång ju. Nästan tre timmar faktiskt..
Just nu så brinner mitt ansikte upp, ne men jag har en varm ansiktsmask i facet. Den är jättevarm, så ja.. Jag typ brinner upp här!