Musik prov

Heeej. I fredags så hade jag ju musik prov, om klassisk musik. Gud vad svårt det var! Jag kunde typ ingeting, men gjorde såklart mitt bästa men endå. Det var grymt svårt, det värsta också är att vi kommer inte få veta om vi  klarat det eller inte förns vecka 45.. Menmen, inget man kan göra åt. Sen på eftermiddagen så hade vi no labb. Jag jobbade med Agnes, det gick ganska bra. Fast själva saken man skulle bygga vart inte alls fin. Men det viktigaste är ju att den ska funka ;) 
Igår vid typ halv 5 så kom Agnes till mig. Vi hade jättekul hela kvällen, vi snackade, snackade och snackade! Och så såg vi några avsnitt av första säsongen av gossip girl, och så såg vi p.s i love you också. Den är så grymt bra! Faktiskt en av mina favoritfilmer. Vi var också ute och tog lite kort, men eftersom det regnade typ hela tiden så var vi inte ute länge. Vi gick väl och la oss vid typ ett tror jag. vi tänkte att fönstret kunde vara öppet under natten, för att annars skulle det bli väldigt varmt. Fast det var inte så smart tänkt av oss. Usch vad jag frös! 
Idag har jag väl inte gjort så himla mycket, mest segat igenom hela dagen. Pluggat lite spanska och lite engelska men inte så mycket. 

 

Chill dag

Idag så har det varit en ganska skön dag för mig, på förmiddagen så hade vi ''språkdag'' vilken innebar att man fick välja vilka pass man ville gå på. Och så fanns det några olika filmer, och en tipspromenad. Vi började att se på filmen, den hette my girl 2. Jag såg inte klart hela eftersom jag inte tyckte den var alls bra. Så jag fattade inte så mycket vad den handlade om, men den var iaf väldigt gammal. Så när Agnes och jag inte orkade fortsätta och se på filmen så gick vi tipspromenaden, frågorna handlade om frankrike, tyskland och spanien. Jag kunde typ två av dom. Och så hade vi lite svårt att hitta alla också. På eftermiddagen så skulle hela skolan springa kunskapsvarvet, som var runt strömmen. Först så hade vi uppvärmning med någon från frisikis och svettis, sen så var det bara att börja springa/gå. Agnes och jag både gick och sprang två varv, Så det vart ungefär lagom. 
Man fick springa hur många varv man ville, bara man var tillbaka inom en timme. Så med andra ord så har jag inte jobbat något i skolan alls idag ;) 

Tisdagen 25/09

Tja! Den här dagen har gått väldigt långsamt.. Jag kunde knappt komma upp imorse, jag va så himla, himla trött! Och har varit trött hela dagen :/ I skolan så såg vi på en so film, den handlade om sånt vi redan hade jobbat me så jag fattade ganska mycket. Men det vart lite för långt tid att bara sitta och kolla på den. 
Sen så har jag jobbat musik idag också! Prov på fredag.. Om klassisk musik, usch kan typ ingeting om det! Tydligen så kommer våran musiklärare spela upp olika låtar, och så ska vi kunna vilka dom är. Så jag måste lyssna på klassisk musik.
 Efter skolan så gick Vanja och jag till ett dagis här i smedby och frågade om vi kunde proa där, och det gick bra. Så vecka 45 (veckan jag fyller år) så ska jag prao en hel vecka på ett dagis. Vi får väl se vad som händer då.