Västkusten!

Hejsan, just nu sitter jag och målar mina naglar svarta och lyssnar på lite musik som vanligt ^^ 
I onsdags så åkte vi till västkusten hela familjen, 6 timmar i en bil! Jippie.. Njeee det var inte så jättekul men det funkade, det var typ första halvtimmen som var riktigt tråkig.. När vi kom dit så var det ganska bra väder men det blåste lite. Jag tycker det är så himla fint på västkusten! Haha fast jag badade inte en enda gång. Jag är typ en badkruka. Fast också var det för att det fanns brännmaneter faktiskt. En kväll så fångade vi krabbor! Vi fick 73 st.. Fast dom var ju ganska små men endå! En dag så åkte vi in till smögen och gick runt där. På söndagen så åkte vi hem igen, det kändes som det tog längre tid att åka dit än att åka hem. 
På måndag morgonen så väckte mamma mig kvart i 6.. För att vi skulle gratta pappa. Tessan och jag hade köpt  ett vinställ. Snacka om att jag var trött på morgonen.. Kommer bli kul när skolan börjar igen.
Men nu ska jag dra till Vanja. 

Sleep over

Heey! Just nu sitter jag och sjunger på någon konstig sommarlåt.. 
Igår vid ungefär vid halv 2 så kom Vanja hem till mig! Gud vad jag har saknat henne! Inte träffat henne på typ 3 veckor.. Hihi o så fick jag en solfjäder från kroatsien, den var riktigt fin. sen så packade vi med oss lite saker som  eftersom vi skulle sova över, och sen så gick vi hem till Vanja och lämnade mina saker och fortsatte till busshållplatsen där vi mötte Coca! :D vi hade tänkt att vi skulle typ skulle se ganska mycket filmer, men det blev bara två st, red ridding hood och another cinderella story. Jag hade inte sett red ridding hood förut, jag tyckte den var ganska konstig.. Men endå bra, så den var en blanding mellan konstig och bra. Fast det vi gjorde mest hela kvällen var nog att bara prata.. Vi pratade, pratade och pratade.. Så blir det när man inte har sett varandra på länge. När vi väl gick och la oss så somnade jag ganska snabbt men vaknade typ vid 10.. och dom andra vaknade typ vid 11.. Så det var bara och ligga vaken o vänta. Men vi hade iallafall superkul! Coca åkte hem vid 1 typ, fast jag och Vanja va typ till halv 7.