Spruta..

Hejhej.
Nu är verkligen sommaren slut tycker jag. Men jag vill ju inte att den ska va slut, för jag älskar ju sommaren! 
Men man kan inte få allt man vill. Fast den här sommaren har inte varit jättefin.. Det har inte varit så himla varmt och det har regnat ganska mycket. 
Klockan ungefär 10 idag så tog jag min tredje och sista spruta för den här gången. Jag gillar inte alls sprutor, och den här gjorde verkligen verkligen ont! Det var inte liksom bara sticket som gjorde ont :/ Jag har fortfarande ont också.. men jag klarade det! 
På eftermiddagen så gick våran klass på studiebesök på arbetsmuseet. Tydligen så ska våran nya kurs handla lite om det. Det var ganska uttråkande faktiskt.. 
Nu är det helg! Haha skönt ju. Imorgon ska jag sova över hos Agnes, jag tror vi ska göra ansiktsmasker. Så det kommer nog bli jättekul! 

Usch

Heej. 
I torsdags kväll så fick jag jättejätte ont i huvudet.. Och nu har det börjat gå över. Uuusch först fick jag bara ont i huvudet, sen så fick jag typ ont i ena sidan av munnen.. Och sen så vart jag förkyld också! Åh vad kul.. 
Nae inte direkt.  Men mår jag bra igen :) Det är också därför jag inte har bloggat på ett tag. Imorgon ska jag till skolaan. Jag har missat lite på den nya kursen. Det känns ju inte så jättebra, men får väl fråga lite kompisar om dom kan förklara vad den handlar om. Jag har också missat klassfotot, men det är lugnt. Det gör inte så mycket att jag inte är med faktiskt. 
Nu när jag har varit hemma så har jag inte gjort alls mycket.. Sett på film, målat naglarna och bara slappat. 
Så nu är lite trött på att bara vara hemma och slappa. Fast jag längtar ju inte direkt till skolan meen aa. 

Skola imorgon

Hej, just nu så sitter jag och lyssnar på melissa horn och pluggar lite fysik! roligt.. Haha ne, fast är nästan helt klar! I fredags så fick vi ju med oss hemstudieuppgifter med oss hem. Som man skulle göra på måndagen eller idag då. Men Vanja och jag var lite smarta och började med uppgifterna samma dag. Fast vi hann inte klart med allt.. Vi gjorde allt förutom fysiken, och fysiken var värst. Asså det har inte alls gått bra för mig när jag har pluggat med fysiken. Men nu är den klar! Vet inte riktigt om jag har gjort helt rätt men hoppas det. 
Igår så åkte jag och mamma till hageby för att köpa lite nya kläder. Jag fick två nya par jeans, ett linne, två stickade tröjor, en hoodtröja och en tjocktröja. Allt var faktiskt väldigt behövande tyckte jag. På eftermiddagen så var jag med Vanja, vi såg någon film. Kommer inte ihåg vad den hette men Adam sandler var med och den var riktigt rolig!